Otvorene prijave za tečaj za čuvare planinske prirode u Žumberku u listopadu 2022.

ČLANOVI NAŠEG DRUŠTVA KOJI SE PRIJAVE NA TEČAJ ZA ČUVARA PLANINSKE PRIRODE NAKON ŠTO DOBIJU POTVRDU DA SU ODABRANI TREBAJU SE JAVITI ZORANU MILAKOVIĆU (098 1850088).

POTREBNE INFORMACIJE ZA PRIJAVU NA TEČAJ:

Komisija za zaštitu prirode HPS-a 15. – 16. listopada te 22. – 23. listopada 2022. organizira tečaj za čuvare planinske prirode u suradnji s Javnom ustanovom “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje”. Tečaj će se održati u Sošicama u Žumberku. Tečaj se provodi po Programu tečaja za čuvare planinske prirode, a namijenjen je planinarima zainteresiranim za aktivno djelovanje na zaštiti planinske prirode.

Predavanja i terenski rad vodit će planinari, stručni suradnici Komisije iz područja zaštite prirode i djelatnici Javne ustanove “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje”. Tečaj se održava u Sošicama i na području Parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje.

Prijava

Za prijavu na tečaj treba preuzeti i popuniti Prijavni obrazac u PDF-u. Popunjeni obrazac treba zajedno s preslikom diplome opće planinarske škole (ostvaruje se prednost pri upisu) i dokazu o članstvu u planinarskoj udruzi članici HPS-a (dokazuje se preslikom prednje i stražnje strane članske iskaznice s članskom markicom za tekuću godinu) poslati na adresu elektroničke pošte tajnik.kzp@hps.hr. Nakon provjere uvjeta za pristup tečaju, popis polaznika formira se prema redoslijedu prijave.

Kontakt i informacije o tečaju

Komisija za zaštitu prirode HPS-a, tajnica Komisije Sanja Škrlec, tel: 098 165 1335, e-mail tajnik.kzp@hps.hr

Voditelj tečaja: prof.dr.sc. Davor Škrlec

Ostali detalji o tečaju na webu HPS-a preko poveznice.